gespeeld

Fred HuijsmanEric Moerland 6 - 1
Willem de SitterDeet Hoogveld 1 - 6
René SeisveldBerend Jan Bakker 6 - 1
Een mooie ronde. Vorige week was de indeling lastig te maken doordat vele paarse spelers al recentelijk tegen elkaar hadden gespeeld. Nu stonden wel de top partijen op het programma.
Donderdag caféschaak wegens uitwedstrijd en daarna nog één ronde te gaan.
  • De partij was natuurlijk tussen Albert -de huidige clubkampioen- en Bertho -de huidige leider-. Bertho stelde zijn kampioenschap veilig door deze partij te winnen.
  • De tweede partij tussen Henk en Piet had een opmerkelijk materiaal verschil halverwege de avond. Piet had te weinig om dit goed te kunnen verdedigen.
  • Eric en Fred waren toen al klaar, waarbij bij Eric iets misging en Fred zich vervolgens niet van de wijs liet brengen.
  • In de groene groep ...
  • René won van Berend Jan in een spannende partij. Berend Jan zit na zijn hele goede start een beetje in een dipje terwijl René juist een stijgende lijn heeft ingezet.
  • Deet won van Willem, pas laat op de avond, het stuk voordeel werd daarmee uitgebouwd.